perjantai 20. helmikuuta 2015

VIIKKO 7
Vähän tiivistyneempi päivitys taas. 
Tein lähes koko viikon After Effectsillä erilaisia animaatiota Primariun logosta. Ymmärrän nyt aika hyvin kuinka ohjelma toimii. Animaatioiden tekeminen on hauskaa ja teen sitä mielelläni.

Viikonloppuna kuljeskelin ympäri Guimarãesia. Kuljin rautatieaseman ohi ja päätin lähteä käymään Portossa. Lippu maksoi vähän yli kolme euroa ja matka kesti reilu tunnin. 
Portossa kiertelin keskustaa ja ihastuin kaupunkiin vaikka oli jo pimeä ja satoi kaatamalla. Ehkä olen kyllästynyt pyörimään aina Guimarãessa: vähänkin jos sataa tai kello on liikaa niin ei näy ristin sielua, tuolla sentään riittää ihmisiä.

Sunnuntaina käytiin syömässä Brasilialaisessa ravintolassa. Siellä tuotiin aluksi riisiä ja mustia papuja, jonka jälkeen lihaa tarjoiltiin suoraan pöytään jatkuvalla syötöllä. Liha oli ihan älyttömän hyvää ja sitä tuotiin niin pitkään kunnes kieltäytyi. Jälkiruuaksi oli ananasta, joka kuulemma helpottaa ähkyn tunnetta - tuli tarpeeseen.

Käytiin myös ensimmäistä kertaa täällä elokuvissa. Leffaa ei oltu onneksi dubattu, mutta se pysähtyi puolessa välissä n. 10-15 minuutin ajaksi, jotta sai käydä vessassa tai ostamassa lisää juotavaa. Itse koin tämän vaan huonoksi asiaksi, koska haluan kyllä elokuvissa katsoa leffan aina ilman taukoja!

16.2. MAANANTAI
Primariu on tehnyt CR7 Footwear'lle nettisivuja, jotka viimein alkavat valmistua ja näyttää siltä miltä asiakas haluaakin. Tein lyhyen animaation mainostaakseen tätä sivua, ja työtä jota toimistossamme on tehty. Se luultavasti laitetaan Primariun Facebook sivuille jossain vaiheessa.

Linkki nettisivuille: http://www.cr7footwear.com/en/

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa siltä, että olette oppineet paljon uusia asioita. Oliko koulussa paljon After Effectsin käyttöä?

    VastaaPoista