tiistai 27. tammikuuta 2015

16.1. PERJANTAI
Editoin videon loppuun. Näytin sen muille, ja selvisi että videota on editoitu liian pienessä koossa. Aikaa meni aika paljon miettiessä, että mikä asetuksissa mättää. Lopulta teimme uuden projektin johon kokosin videon uudestaan. Jouduin myös poistamaan kohdat, joissa kasvot näkyivät, sillä sitä ei haluttu.

Tein videolle aika simppelin alun ja lopun Premierellä.

VIIKONLOPPU
Työkaverit veivät meidät Guimarães:n jalkapallostadionille katsomaan jalkapalloa. Paikallinen Vitória Sport Clube on yksi Primariun asiakkaista, joten työntekijöille on joka peliin ilmaiset liput. 

En yleensä välitä urheilun katsomisesta, mutta livetilanne on aina aivan eri asia. Puitteet ovat suuret ja yleisö on ihan mukana. 

Minä ja Irina osallistutaan ensi kuussa Vitória Sport Cluben esittelyvideon tekemiseen, jolloin päästään luultavasti stadionille kuvaamaan.





19.1. MAANANTAI
Sain tehtäväksi suunnitella toimiston seinälle kuvan. Minimissään 3 väriä, enintään 6.
Aloitin sen suunnittelun.

Kuvasin pari uutta pätkää Primariu videota varten ja editoin sen loppuun. 

Video löytyy facebookista


20.1. TIISTAI
Aloin hahmottelemaan Illustratorilla siluettimaisemaa seinää varten.

Seuraava homma on stop motion pätkä. Tarkoituksena on käyttää Legoja sen tekemiseen. Saimme tarinan idean, ja teimme Irinan kanssa kuvakäsikirjoituksen sen pohjalta. 

Tarina lopulta hylättiin, kun suunnitteille tuli isomman videoprojektin teko, jonka tarkoituksena esitellä yrityksen eri osaamisalueita ja siihen tulee vain lyhyt stop motion osuus.

Illan rakensin pahvilootaa, jossa video kuvattaisiin.

21.1. KESKIVIIKKO
Käytiin etsimässä kaupasta muovailuvahaa ja legopaketti animaatiota varten. Yritin tehdä muovailuvahasta Legoukoille hiuksia, mutta niitä oli vaikea saada pysymään. Rakensin palikoista pöydän ja tuolit.

Käytiin lounaalla syömässä perinteistä portugalilaista ruokaa. Tarjolla oli kolmea erilaista ruokaa, maistettiin kaikkia. Turskaa ja perunaa, riisiä ja ankkaa sekä kolmantena jotain lihakastiketta jonka sisältöä en sen tarkemmin muista.

22.1. TORSTAI
Rakensin lähes koko päivän pahvilaatikkoa animaatiota varten. Illalla selvisi että sitä ei käytetäkään, koska ukkeleita on vaikea saada pysymään paikallaan sen päällä, vaikka käyttäisikin muovailuvahaa apuna. Lopulta rakensin vielä legoista alustan, jolla olisi vähän helpompi kuvata animaatio.

23.1. PERJANTAI
Testasin animaation kuvaamista legoilla, ja myöhemmin kuvasin varsinaisen videon.

Työkaveri vinkkasi, että kannattaa mennä shoppailemaan ennen kuin alennusmyynnit loppuvat. Kauempana sijaitsevaan kauppakeskukseen kulkee ilmainen bussi n. tunnin välein. Mentiin suoraan töistä ostoksille. Aikaa ei ollut käydä joka kauppaa läpi, kuten oltaisiin haluttu, joten päätettiin että mennään myös seuraavana päivänä.

VIIKONLOPPU
Mentiin bussipysäkille odottamaan. Kerrankin oli niin lämmin ettei tarvinnut edes nahkatakkia. Odotettiin reilu tunti kunnes tajuttiin, että ilmainen bussi ei ehkä kuljekaan viikonloppuna. Se siitä.

26.1. MAANANTAI
Piirsin Primariun uuden logon valkotaululle ja kuvasin siitä timelapsen. Aloin muokkaamaan stop motion videoita.


1 kommentti:

  1. Olette päässeet tekemään kaikenlaista kivaa. Mukavaa, että on erilaisia työtehtäviä.Tuota videon editointia oppii nyt ainakin siellä työpaikassa.
    Kävin katsomassa videosi facebook sivuilla. Se oli hyvä.
    Hienoa, että ilmat siellä lämpenee. Hyvinkäällä tuli pari päivää sitten mielettömästi lunta. Näky oli huikea.
    Tosi nastaa, että pääsitte katsomaan jalkapalloa sinne, koska fiilis on ihan eri kuin suomalaisessa jalkapallostadionissa. Olen pari kertaa ollut itse katsomassa ulkomailla jalkapalloa esim. Espanjassa Barcelonan peliä ja täytyy sanoa, että se jalkapallo hysteria ja huuma tarttuu. Toivottavasti teille kävi samoin:)

    VastaaPoista